Kontakt og FAQ

Henvendelser til styregruppen

for Nordisk Dragtseminar i Danmark 2018.

 

Kontakt os

 
 
 
 
 

Praktiske oplysninger:

HVEM

- kan deltage - de enkelte lande kan indbyde personer, der er tilknyttet organisationen, har forsket i årets emne eller er tilknyttet et museum, der har emnet som forskningsområde.

- kommer som forelæsere - hvert land byder ind med 2 forelæsere. Det indledende foredrag i 2018 holdes af Maj Ringgaard, tekstilkonservator, post doc ved Center for tekstilforskning & Nationalmuseet.

 

 

HVAD

- er årets emne - årets emne er STRIK I NORDISKE DRAGTER. Vi vil forsøge at komme rundt om emnet gennem foredrag og work-shops og på studieturen kommer vi til at se gamle strikkede dragtdele. Endvidere udstiller vi gamle strikkede dragtdele der er i privat ejendom.

- hvad skal jeg medbringe indkvartering finder sted på veludstyrede værelser, hvor der er sengelinned til rådighed. Al forplejning indgår i deltagergebyret. Da stedet er beliggende tæt ved stranden kan det anbefales, at medbringe badetøj - hvis vejret og forholdene tillader dette. Alle materialer til work-shops vil være til rådighed - men hvis du vil prøve mere end dette kan vi anbefale at du selv medbringer strikkeudstyr.

 

HVOR

- skal seminaret afholdes seminaret afholdes på Sankt Helene. Se kortet i bunden af siden.

 

HVORDAN

- kommer jeg til Sankt Helene i Tisvildeleje

- Kommer du med offentlig transport er der togforbindelse fra København og Kastrup Lufthavn til Hillerød station, hvor der skiftes til en lokalbane. Stationen du skal stå af på hedder GODHAVN. Herfra er der kun kort at spadsere. Der vil være folk tilstede på stationen i perioden for modtagelse for at vise vej eller være behjælpelige med transport.

brug evt. www.rejseplanen.dk indtast den distination du ankommer til Danmark i Fra-feltet f.eks. Kastrup Lufthavn og skriv Godhavn st.i Til-feltet - udfyld dato og tidspunkt - herefter kommer et forslag til din rejse.

- Kommer du i bil er adressen til Sankt Helene - Bygmarken 30, 3220 Tisvildeleje.

 

 

HVORNÅR

- hvornår skal seminaret afholdes seminaret afholdes i perioden 6, til 10. august 2018 - med ankomst d. 6. mellem kl. 10,30 og 12,00 og afrejse d. 10. fra kl. 11,00

- hvornår kan jeg ankomme vi vil være klar til at tage imod dig d. 6. august mellem kl. 10,30 og 12,00.

Kl. 12 bliver frokosten serveret. Du skal være opmærksom på, at værelser først er til rådighed fra kl. 14.

Har du lyst at komme FØR dette tidspunkt ELLER hvis du ønsker at blive nogle dage længere - skal du selv arrangere dette med Sankt Helene.

 

 

 

 

Folkedans Danmark

v/Dragtudvalgsformand Anna-Margrethe Jonsson

Dalenborgvej 9

Annisse

DK 3200 Helsinge

 

 

 

E-mail: lisbeth@nordiskdragtseminar2018.dk